Повечето озадачаващи неща за дамските дрехи

Има много досадни неща, за да си жена, като периоди, раждане и не е kunnet играе баскетбол по начин, ATT държи бр буден. Но в близост до горната част на списъка HAR на имам два да се купуват дрехи.

Знам, че един от начините да се определи, че е само два бъде ballsy и носят мъжки дрехи, и това е избор топка. Но ти отнеме социална хит за носенето на „мъжки“ дрехи, а повечето жени не искам да взема, че хит. Така че те отиват да купуват дрехи, изработени специално „за жените,“ и като цяло намерите набор от най-непрактично, ниско качество, високо-поддръжка глупости ATT на Sweatshop може да направи.

Ето няколко от най-много, много ужасни неща за производителите на дрехи ATT търсят жени, за носене:

Материалът е твърде тънка

Минете през раздел Всички жените дрехи и сложи ръката си вътре всички ризи и рокли и да видим дали можете да го видите. (Ако сте един, опитайте две makesure никой не гледа на първо място.) Около 50 процента от времето, вие ще две получи доста добър изглед на вашата ръка. И не е нужно два отиде в луксозен бутиков; това важи и за моя квартал Target.

Wet Seal
Предполагам, че мъжете и лесбийките сред нашите читатели биха предпочели имах тази снимка от противоположната страна.

Това betyder ако едно момиче носи само ATT риза, вие ще в себе си тук, сутиен, или дори цици, дер съм кисел звучи вълнуващо и положителни за много мъже, но нарушава работното място и училище за обличане, както и много закони общественото приличие , Също така, Disse НЛП дрехи за всички жени от всички възрасти, а не само млади, атрактивни жени.

Това не е грешка. Решението се очаква да бъде два наслояване SOM е наистина уловени в senaste години. Всички Disse магазини også продават много потници, Камизолки и обикновена форма прилепнали тениски, понякога посвещава цели раздели на две дрехи, специално предназначени за използване при наслояване. Каталог снимки ofte ще Showgirls носенето на три или повече слоеве.

JC Penney
Пребройте ги. Едно, две, три. Или като JC Penney това, $, $$, $$$ вижда!

Не мога да се опитам те правят това умишлено две прави жените купуват повече парчета от дрехи, но след като се установи, можете Кан продаде тази концепция за хора, защо не би ли? Някой, който далеко две купи една риза се сега Коментари ще купи три от вас. И вие получавате два използват по-малко материал.

На върха на търговията с оръжие, супер-тънък плат не е много издръжлив, и зло своя братовчед, на дантелен пуловер с огромни дупки, nemt улов и сълзи в перална машина. Така че можете да получите два харчат дори повече пари замяна themself повече ofte или химическо чистене DEM.

6
Фалшиви джобове или не Джобове

Едно нещо, което мисля, че много от хората вземат за bevilget джобове лед. Тя изглежда като, но винаги се джобове. Те са Крав в мъжки панталони, мъжки палта винаги имат функционални джобове и предполагам, че дори мъжки затворнически гащеризони, трябва да имат themself, тъй като аз чувам за контрабандата на хора, стоки, в затвора през цялото време.

производители облекло на жените, от друга страна, изглежда два вярват на жените не може да се вярва с джобове. Нещо като 99 на сто от рокли, които нямат джобове на всички, и на по-официално, толкова по-вероятно джоба на палтото или панталони ледени прегледи за жени ще бъде фалшива, декоративен джоб.

LLYMLRS
Тя изглежда като тя убива джобове, но това не е така.

Знам, че аргументът, – „Но женски дрехи са толкова грижи напълно отрязани и съобразени Ако сложите нещо в джоба, че ще стърчи и изглежда зле.!“ Това са глупости. Аз просто отидох Тил страхотно с моите шаферки и избра рокли някои шаферки „с джобове.

Давид Bridal
Тя не изглежда като го заколи джобове, но го прави.

Разбира се, няма да има грозни издутини, ако те поставят твърде много и син джобове, но решението не е два вземе themself далеч – решението е две доверителни жени две морета на здравия разум две не сложи торба с камъни и син джоб. Тези джобове са само фини за извършване ключов или някои парични средства или кредитни карти, както и че е глупаво две не позволи на никого ATT опция fordi някой идиот може да се опита два пут, аз не знам, очила за нощно виждане или парче торта и син джоб.

Но това е ОК, fordi вместо функционални джобове, ние получаваме един тон на декоративни джобове, както и множество други нефункционални декорации, като допълнителни бутони, и катарами, и клапи. Виж Disse смешни ботуши.

Разбира се убиват много катарами и шевове и всичко това, обзалагам Disse Skal комплекс две облече. О, чакайте.

Това е просто един цип нагоре от вътрешната страна.

Единственият възможен konkluderer Ир Роб „торбички“ Liefeld Moonlights като дизайнер облекло за жени в свободното си време