Това което една жена носи може да разкрие повече, за нейната личност

Той отдавна е казал, че дрехите заселва човек.

Но изглежда, че това, което жените носят може да даде мощен вникване в който те са прекалено.

Клиничен психолог д-р Дженифър Баумгартнер твърдеше, нашите решения гардероб казват другите за тайните желания, които ние се опитваме да се скрие.

Твърде много разцепване подсказва сте жаден за власт и желание за контрол, докато над най-горната бижута предполага сте несигурни и могат да имат финансови затруднения.
Хелън Фланаган
Актрисата Кристина Хендрикс (облечен Йохана Johnson) пристига в 63-ата Primetime Emmy Awards, държани в театър Nokia в Лос Анджелис, Калифорния

Отговаря: Кори звезда Хелън Фланаган, ляво, и актрисата Кристина Хендрикс, нали, са казва наблюдатели те са властолюбци и искат да поемат контрола, според д-р Баумгартнер

Д-р Баумгартнер, който е базиран в САЩ, заяви: „Дрехите ти разкриват какво наистина се случва вътрешно. Вашите мисли и чувства се разголи в килера – просто трябва да ги търси „.

В книгата си, на 34-годишният, който е и консултант гардероб, описва жените грешките обикновено правят, когато купуват дрехи.

Мнозина попадат в капана на само купуват маркови дрехи, облечен офис дрехи през цялото време или просто купуване твърде много.

Друг типичен проблем е да остана в коловоз стил, определен като притежаващ не се промени външността си за последните пет години.

В същото време, носенето на прекалено много бижута може да бъде опит да кажете на другите ли са богати, но всъщност предполага, че имате проблеми с пари.

Разцепване-излагане на дрехи, като например тези, предпочитан от актрисата Кристина Хендрикс, са около чувство мощен и в контрола и – може би не е изненадващо – „знаещи хора ще се търсят в теб“.
Закопчава: Бившият премиер Маргарет Тачър ни казва тя мисли, че женствеността означава слабост не мощност, в съответствие с клиничен психолог
Ким Кардашиан в търговски марки високо й токчета

Мощност: Чрез закопчава, бивш министър-председател Маргарет Тачър, наляво, се потиска нейната женственост страхувайки се, че това е слабост и малкият Ким Кардашиан, полето, носи й търговски марки високи токчета

Жените, които бутон до дрехите им са всъщност казва шефът им, че „женственост означава слабост, не мощност“, а високите токчета могат да правят жените се появяват по-малко интелигентни, но и вдъхват доверие, като го носи толкова висок, колкото колегите им мъже.
Потиснати чувства: Вместо на идентифициране с майчинството, избиращи дрехите на комфорт, като Хелена Бонъм Картър видян пердах, може да е знак за вина или изтощение

Потиснати чувства: Вместо на идентифициране с майчинството, избиращи дрехите на комфорт, като Хелена Бонъм Картър видян пердах, може да е знак за вина или изтощение

И ако често се окажете в дънки и преподаватели с рошава коса, пазете се.

Далеч от ползващи някои престой, може да бъде „прекалено идентифициране с майчинството и потискане на други части от себе си, може би от чувство за вина или изтощение“.

Младо момиче избора къса пола може да бъде вниманието убежище, докато по-възрастна жена прави същото е като трудно да приемат, че тя е по-възрастен.

Д-р Баумгартнер каза: „Всички наши поведения, от храната, която ядем, за да мъжете ние днешна дата, са мотивирани от вътрешни фактори. Защо е по-различно, с дрехите, които купуваме и начина, по който ние ги купуват? Всичко, което трябва да направите е да следите навиците за пазаруване, или имайте предвид, стиловете в гардероба си за установяване на моделите.

„След това е, че можете да направите истинска промяна, и да се намери гардероб за да съответства на новото и ти се подобри.“

Нейната книга, Вие сте това, което се носи: Какво дрехите разкриват About You, който се разпространява в САЩ тази седмица, също разкрива начина да се измъкнем от моден коловоз.

За да се смесват нещата тя препоръчва въвеждане на контрасти, като златен колан за една изцяло черен костюм, или нещо, което „прави изявление“, като ярки токчета.

Вашият коментар