25 съвети за дамски дрехи

Това е петък вечер и вие търсите чрез вашия гардероб, за да се съберат подходящо облекло, но просто не мога да намеря нищо, което съвпада. Звучи ли ви познато? Това е вид на борба всички жени имат, но нещата не трябва да бъде прекалено сложно. Можете да направите живота си много по-лесно с някои умни модни съвети, които ви позволяват да изглеждате добре във всякакви поводи. Можете да регулирате избора си въз основа на вашия стил, вид и личност лична тялото, но повечето от тези съвети, ще работи за някой от жена там.

1. Старите неща трябва да вървят!

Момичетата и обувките й Това е мястото, където трябва да започне – няма място за промяна, ако не го направят сами. Отвори гардероба си и да вземе добър поглед към дрехите си. Трябва да си зададете един прост въпрос – ако сте били в един магазин точно сега, какви елементи от гардероба ви ще купите ли? Това е много проста и доста ефективна игра вие трябва да играе от време на време. Ако искате да спрете да прекарват часове пред гардероба ви, той трябва да бъде чист и цветни координирани – презапасяване дрехи винаги води до бъркотия. Всички дрехи, които решите трябва да отида, не трябва да се изхвърля – ги дари! По този начин, вие ще се чувствате добре за него.
2. Big събитие идва? Пазарувайте с план

Жена в костюмиран Дали сте се оженят, или сте просто присъства на черна вратовръзка събитие, вие със сигурност ще прекарват много време в търсене на подходящо облекло. За да бъде ефективна и да бъде щастлив с избора си, вие трябва да отидете на пазар с подходяща прическа, грим и обувки, така че можете да видите по-голямата картина. Също така, не забравяйте да си сложите някой хубав бельо – вие не искате да се отхвърли рокля, която не изглежда добре на вас, защото не сте обърнали внимание, за да ви чорапогащи линия.
3. удължи живота на вашата кашмир

Кашмир Фактът на нещо се нарича кашмир не би трябвало да означава много, така че първата стъпка към по-дълъг и щастлив живот на даден елемент, изработен от кашмир е закупуването на качество т. Този материал може да се обработва по различни начини, така че лесно може да свърши с едно надплатената лошо качество пуловер. Все пак, има някои показатели, които могат да ви покажат какво са ви гледа. Първо, вие трябва да се търси дебели трикотажни облекла, и второ, опитайте се да го разтягане – ако го дърпа назад, това е един добър вид кашмир. Шансовете са, ще плащат добри пари за всяко качество т кашмир, така че трябва да се грижи за него, което означава, че измиването със студена вода на ръка.